Programming

Update


4.0 Account synchronisatie

Tijdens de installatie of upgrade van windows 8, kan je er voor kiezen om windows te installeren met je microsoft account (Hotmail / msn, je kan ook met je huidige mailadres -quicknet / kpnmail- een microsoft account maken.) Zodra je dit hebt gedaan en je koppeld je microsoft account aan een andere windows 8 machine zal je bureau-blad gesynchroniseerd worden (dezelfde achtergrond) maar dat is niet alles. ook de "mijn documenten"-map zal worden gesynchroniseerd. Dit werkt dmv de Skydrive van Microsoft (deze zit ook standaard in Office 2013)

4.1 Privacy
Om in de trend te blijven van mijn vorige Blog. Skydrive van Microsoft valt ook onder de Amerikaanse wetgeving. Wat betreft privacy betreft heb ook ik hier vragen bij...

 


3.0 Windows To Go

Deze optie trok enorm mijn aandacht. het is namelijk mogelijk in windows 8, je eigen windows mee te nemen naar een andere locatie dmv een USB-stick. minimale grootte is wel 8 GB maar zeer de moeite waard om naar te kijken


 1.0 Het nieuwe start-menu

Iedereen mag zijn mening hebben over het Start-menu wat verdwenen is. Het doet mij altijd denken aan een paar nieuwe schoenen. In het begin zit het niet lekker, je krijgt er blaren in, maar na verloop van tijd zitten de schoenen heerlijk en wil je niet meer anders.... (of ben ik nu de enige)

 Op een gegeven moment ontdekte ik dat klikken met de rechtermuisknop op het nieuwe "start-menu" mij een hele nieuwe mening ging geven over het menu...ik kan niet meer zonder. Zodra je er op klikt krijg je toegang tot een paar veel gebruikte opties in windows: "uitvoeren", "verkenner", "configuratie-scherm" en nog veel meer:


 

reclame